Airport Hotel

Rotterdam airport hotel

In de omgeving van Rotterdam airport zijn heel veel mogelijkheden tot overnachten voor zowel korte periode als langere periodes. In de directe omgeving, op enkele minuten afstand, liggen diverse hotels met gratis shuttles richting de verschillende parkeerfaciliteiten, de aankomsthal en de vertrekhal. De hotels kunt u zelf boeken, maar zijn ook te boeken via de informatiebalie bij de uitgang van de centrale vertrekhal van Vliegveld Rotterdam – Den Haag Airport. Het verblijven in een hotel direct bij het vliegveld heeft veel voordelen. Zo kun je dag voor vertrek al rustig inchecken in een hotel en kun je jezelf in alle rust voorbereiden op je vakantie. De dag van vertrek kun je gebruik maken van een wek service en een shuttle zodat je er zeker van bent dat je op tijd aankomt op het vliegveld.

Bekijk alle aanbiedingen voor het hotel

Faciliteiten en aanbiedingen

De meeste hotels beschikken over gratis WiFi en hebben uiteraard voldoende faciliteiten zoals een restaurant, ontbijtservice en prachtige kamers. Ook voor zakelijke bijeenkomsten kan een hotel nabij het vliegveld veel voordelen hebben. Op deze manier voorkomt je de drukte van snelwegen en binnensteden en kun je met je zakelijke relaties dichtbij het vliegveld afspreken en gebruik maken van de beste faciliteiten. Ook hiervoor hebben de meeste hotels speciale aanbiedingen. Gun jezelf de rust en luze als je aan een vakantie begint en zorg er voor dat je uitgerust aankomt op je vakantiebestemming door een hotel te nemen in de buurt van Vliegveld Rotterdam – Den Haag Airport. Ook verder van het vliegveld liggen veel hotels. Bijvoorbeeld in het centrum van Rotterdam. Dit is wel wat verder van het vliegveld, maar nog steeds binnen 20 minuten te bereiken. Zeker als je wat meer tijd hebt om bijvoorbeeld de stad te bezoeken is dit een goede optie om te overwegen.

Snel en voordelig

Kortom, vliegen vanaf Vliegveld Rotterdam – Den Haag Airport is echt geen straf. Het vliegveld is goed te bereiken, de mensen zijn er vriendelijk, er zijn genoeg hotels om te overnachten, maar ook het centrum van Rotterdam is dichtbij. Op het vliegveld zijn er genoeg faciliteiten zoals restaurants en tax free shops en rondom het vliegveld zijn er veel parkeerplaatsen die niet al te duur zijn. Vliegen vanaf dit vliegveld is een aanrader voor iedereen die snel en met een gerust hart op vakantie wilt gaan.