Beste prijs vinden parkeren Schiphol

Parkeren bij Schiphol: hoe vind je de beste prijs?

Een vraag die veel mensen zich stellen. Logisch, want waarom zou je meer betalen dan nodig? Wanneer je ervoor kiest om vanaf Schiphol te vliegen en hier met de auto heen te reizen zal je je moeten oriënteren op de mogelijkheden voor parkeren. Met de auto naar de luchthaven rijden is een keuze die mensen maken om verschillende redenen. Bijvoorbeeld tijd besparen maar ook gewoon het comfort van de eigen auto. Of wat dacht je van het feit dat er niet vanuit elke plaats nachttreinen rijden naar Schiphol?

Er zijn dus diverse obstakels die de start van je reis minder comfortabel kunnen maken. Ga uitgerust op vakantie of zakenreis door onze tips te volgen.

Vooraf reserveren loont

Zoals met de meeste zaken loont vooraf reserveren. Je zult namelijk op de dag van vertrek geen stress ervaren van het zoeken naar een parkeerplaats. Wat dacht je van de drukte op sommige parkeerterreinen en de kans die ontstaat om te laat te komen voor je vlucht. Daar zit niemand op te wachten. Met name voor iedereen die graag zelf de touwtjes in handen heeft is het reizen met de auto naar Schiphol een goede optie.
Er is tegenwoordig een ruim aanbod parkeergelegenheden rondom Schiphol. Doordat er verschillende aanbieders zijn, zie je ook zeker concurrerende prijzen. Één ding is zeker: parkeren op Schiphol hoeft niet duur te zijn! Bij het reserveren van een parkeerplaats kun je kiezen voor verschillende typen services.

De parkeermogelijkheden rondom Schiphol:

  • Parkeerterrein buiten
  • Overdekte parkeren
  • Long term parking
  • Valet service
  • Park Sleep & Fly

Dit zijn eigenlijk de belangrijkste opties. Geheel afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen voor de meest geschikte service. Om je goed te oriënteren is ons advies om altijd eerst een prijsvergelijker te raadplegen. Op prijsvergelijkingssites kun je de verschillende typen services selecteren. Ook zie je vaak de duur van de transfertijd staan. Sommige terreinen zijn iets verder van Schiphol gelegen maar bieden wel weer een gratis pendeldienst.

Gratis pendeldienst

Op veel terreinen die gebruikt worden voor long term parking rondom Schiphol worden gratis pendeldiensten aangeboden. Nadat je geparkeerd hebt word je gratis met een shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst kun je hier ook weer gemakkelijk mee naar de parkeerplaats.

Minder bekende vormen van parkeren rondom Schiphol

Op de 5 vormen van parkeren rondom Schiphol zijn ook zeker nog wat variaties, welke minder bekend zijn onder de meeste reizigers

Park Sleep & Fly

Heb je een vroege vlucht of is de vertrektijd gewoon een beetje ongelukkig i.v.m het reizen naar de luchthaven? Voor optimaal comfort kun je gebruik maken van de zogenaamde “Park Sleep & Fly” service. Deze service wordt door verschillende hotels rondom Schiphol aangeboden. Het makkelijke is dat je parkeert bij het hotel waar vervolgens de gehele reis je auto blijft staan. In de ochtend of zelfs ’s nachts kun je dan met de gratis pendeldienst binnen 10 minuten naar Schiphol. Vaak rijden deze shuttlebusjes elke 40 minuten. Zo ga je uitgerust en onbezorgd op reis.

Echte luxe: valet parking

De zogenaamde valet service is echt een luxe optie. Zo kun je comfortabel in je eigen auto naar de luchthaven reizen. Vooral makkelijk bij een korte business trip waarbij het minimaliseren van de reistijd essentieel is. Bij deze vorm van parkeren rij je zelf naar de luchthaven waar vervolgens een medewerker van Schiphol de auto overneemt en veilig parkeert. De professionele chauffeurs doen dit via een afgesloten route. Zo ben je dus echt heel snel bij de vertrekhal en verspil je geen kostbare tijd aan het zoeken naar een parkeerplaats.

Bij terugkomst staat de auto weer netjes voor je klaar. Misschien wil je wel profiteren van extra services wanneer de auto geparkeerd staat. Heb je een elektrische auto dan kun je deze bijvoorbeeld tijdens je verblijf in het buitenland opladen. Of wat dacht je van een netjes gewassen auto wanneer je terugkomt van zakenreis? Dit is allemaal mogelijk!

Het vinden van de beste prijs voor parkeren op Schiphol begint online

Doe er dus je voordeel mee: begin je oriëntatie online. Start met het bepalen van de vorm van parkeren die je wenst. Vervolgens kun je via de prijsvergelijkingsmodule van 247ParkerenSchiphol de beste prijs vinden.
Reserveer op tijd en ga onbezorgd op vakantie of business trip.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *